Strategiset kumppanimme

CadDo on Microsoftin kehittyneintä teknologiaa hyödyntävä laskentaohjelmisto, joka tukee erilaisia toimintolaskennan sovelluksia, erityisesti transaktioperusteista mallinnusta. CadDon perustana on vuosikymmenten asiantuntemus sekä kokemus globaaleista kustannus- ja kannattavuusanalytiikan toteutuksista, joiden parhaat käytännöt on tuotu yhteen työkaluun.

CadDon pilvialusta on suunniteltu hallitsemaan, määrittelemään ja yhdistämään dataa: muuntamaan se päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi. CadDo-ratkaisun ydin on SQL laskentamoottori, joka käsittelee kaikki liiketoimintasäännöt ja logiikan moniulotteisessa mallissa, joka toimii Microsoft Azure pilviympäristössä. CadDo mahdollistaa tietojen integroinnin mistä tahansa lähteestä, jolloin ei tarvita hallitsemattomia skriptejä ja Excel-tiedostoja.

Microsoft on valinnut CadDon ”Preferred Solution” -ratkaisuksi. CadDo Calculate on edistyksellinen best-of-breed työkalu ja valintamme kustannus- ja kannattavuusanalytiikkapalvelumme laskentaohjelmistoksi. Teemme tiivistä yhteistyötä CadDon tiimien kanssa ja toimimme laajennettuna tiiminä useissa projekteissa.

Tutustu CadDoon lisää

Sonum International on Hollannista lähtöisin oleva Enterprise Performance Management (EPM) -konsulttitalo, joka on viime vuosina laajentanut toimintaansa maailmanlaajuisesti. Sonum tunnetaan edelläkävijänä Connected Planning -toteutuksissa.

Sonumilla on monipuolinen konsulttitiimi, joka pystyy palvelemaan asiakkaita yli 20 eri kielellä. Asiantuntijoilla on laaja ja monipuolinen kokemus kaikkien johtavien EPM-työkalujen parissa työskentelystä. Sonum on saavuttanut korkeimman kumppanuustason molemmilla alan tämän hetken johtavilla työkaluilla; Anaplan ja OneStream.

Sonum International ja WeVision perustivat yhteisyrityksen Sonumin toimiston avaamiseksi Suomeen vuonna 2021 (Sonumin Oy), joka on osa Sonum Internationalin maailmanlaajuista toimisto- ja asiantuntijaverkostoa. Suomen toimiston EPM-tiimi tuo pohjoisimman ulottuvuuden yli 120 EPM-konsultin joukkoon, jotka toimivat kaikkiaan 12 eri maassa.

Tutustu Sonumiin lisää