Strategiset kumppanimme

CadDo on Microsoftin kehittyneintä teknologiaa hyödyntävä laskentaohjelmisto, joka tukee erilaisia toimintolaskennan sovelluksia, erityisesti transaktioperusteista mallinnusta. CadDon perustana on vuosikymmenten asiantuntemus sekä kokemus globaaleista kustannus- ja kannattavuusanalytiikan toteutuksista, joiden parhaat käytännöt on tuotu yhteen työkaluun.

CadDon pilvialusta on suunniteltu hallitsemaan, määrittelemään ja yhdistämään dataa: muuntamaan se päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi. CadDo-ratkaisun ydin on SQL laskentamoottori, joka käsittelee kaikki liiketoimintasäännöt ja logiikan moniulotteisessa mallissa, joka toimii Microsoft Azure pilviympäristössä. CadDo mahdollistaa tietojen integroinnin mistä tahansa lähteestä, jolloin ei tarvita hallitsemattomia skriptejä ja Excel-tiedostoja.

Microsoft on valinnut CadDon ”Preferred Solution” -ratkaisuksi. CadDo Calculate on edistyksellinen best-of-breed työkalu ja valintamme kustannus- ja kannattavuusanalytiikkapalvelumme laskentaohjelmistoksi. Teemme tiivistä yhteistyötä CadDon tiimien kanssa ja toimimme laajennettuna tiiminä useissa projekteissa.

Tutustu CadDoon lisää

Keyrus on Data  ja Enterprise Performance Management (EPM) -konsulttitalo, joka on viime vuosina laajentanut toimintaansa maailmanlaajuisesti EPM-ratkaisuissa. Keyrus on Anaplan partneri kaikilla kahdeksalla akkreditoidulla osaamisalueella ja sen taustalla on vahva osaaminen EPM-markkinan johtavista työkaluista.

EPM-liiketoiminnan maailmanlaajuinen kattavuus saavutettiin alkuvuodesta 2023, kun Keyrus hankki enemmistöosuuden eurooppalaisesta Sonum Internatiolista, joka on yksi johtavista Anaplan konsulttitaloista Euroopassa FP&A, S&OP, HR ja myynnin suunnitteluratkaisuissa. 

Sonum International ja WeVision perustivat yhteisyrityksen Sonumin toimiston avaamiseksi Suomeen vuonna 2021 (Sonumin Oy), joka on nykyisin osa Keyruksen maailmanlaajuista toimisto- ja asiantuntijaverkostoa. Suomen toimiston EPM-tiimi tuo pohjoisimman ulottuvuuden yli 150 EPM-konsultin joukkoon, jotka toimivat kaikkiaan 28 eri maassa.